APARTMANI - PRODAJA STANOVA

Turističko-stambeno naselje “Apartmani” (TSAP) nalazi se u ekstra zoni turističkog centra u Jagodini.

Stanari u turističko-stambenom naselju “Apartmani” imaju recepciju koja radi 24 sata dnevno 7 dana u nedelji.

Servisna služba brine o svim potrebama TSAP, održava sve instalacije, uređuje koridor, zelenilo, cveće, servisira rasvetu, liftove i trudi se da prepozna nepozvane goste u ovo naselje zatvorenog tipa.

“Apartmani” za svoje stanare obezbeđuju daljinsko grejanje i to na stabilnih 24°C (po potrebi radi 24 sata, non-stop). Grejanje se aktivira kad se temperatura spusti ispod +12°C, nevezano za mesec i dan. Cena grejanja se utvrđuje na osnovu Odluke grada Jagodine i regulative koja važi za isporuku daljinskog grejanja u gradu Jagodina.

“Apartmani” imaju sopstvenu dežurnu službu, obezbeđuje interventne usluge svojim stanarima. Moguće je na zahtev obezbediti i sve druge usluge
u stanu po pozivu.

“Apartmani” su opremljeni originalnim liftovima KLEEMAN Co. i na raspolaganju su 2 ovlašćena servisera koji stalno borave kao dežurni električari na “Apartmanima”.

“Apartmani” su uređeni po najvišim evropskim standardima i svi stanovi zadovoljavaju standard energetske efikasnosti, kao i najviše standarde u pogledu smanjivanja buke.

Čitavo turističko-stambeno naselje je pokriveno kamerama za video nadzor, protivpožarnim javljačima, nadzemnom i podzemnom hidrantskom mrežom, sistemom za odvodnjavanje kišnice.

Stanarima je na raspolaganju i ograđeni parking za automobile – 100 metara od ulaza u naselje  u ulici Braće Dirak.

 

KONTAKT TELEFON +381 62 745 746