luksuzne kuće - Dedinje, Savski Venac, Beograd

SAVRŠENA KOMBINACIJA KOMFORA I ESTETIKE

Luksuzna zgrada sa 6 stambenih jedinica na adresi Diane Budisavljević 16-26, Dedinje, KO Savski venac, Beograd.

Unikatan prostorni koncept i vrhunski materijali za savršeno individualno stanovanje.

U ekskluzivnom delu Dedinja, na adresi koja osvaja svojom elegancijom, nalaziće se nova zgrada koja će biti smeštena na trapezastoj parceli površine 1741 m², i izgrađena sa posebnom pažnjom i kvalitetnim materijalima kako bi se zadovoljile najviše estetske i vizuelne norme.

Naše vile predstavljaju vrhunac ekskluzivnosti, elegancije i udobnosti u svetu nekretnina. Ove raskošne rezidencije nalaze se na veoma atraktivnoj lokaciji, okružene predivnim pejzažima i prirodom. One su simbol prestiža i statusa, a pružaju svojim vlasnicima ne samo životni prostor već i vrhunsko iskustvo stanovanja. Dedinje, poznato kao ekskluzivno beogradsko naselje, pruža mirno i prijatno okruženje, dok je istovremeno blizu bitnih gradskih lokacija kao što su škole, La Sante klinički centar, bolnica, Beli dvor i mnoge druge važne institucije.

Arhitektonski koncept objekta je savršeno prilagođen karakteru okruženja i regulativama prostorne celine Dedinja. Zgrada se sastoji od ukupno šest luksuznih stambenih jedinica, od kojih svaka ima suteren, prizemlje, prvi sprat, svoje predviđeno garažno mesto i baštenski prostor. Zgradu odlikuju izuzetno visoki standardi u pogledu arhitekture, dizajna i kvaliteta materijala. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se stvorio harmoničan i raskošan prostor.

Jedna od ključnih prednosti ove zgrade je njen ambijent. Pažljivo planirane stambene jedinice pružaju maksimalan komfor i funkcionalnost. Svaki stan je dizajniran tako da maksimalno iskoristi dostupan prostor i pruži stanarima osećaj potpune prostranosti. Sve sobe su organizovane na način koji omogućava privatnost i udobnost, a velike staklene površine donose svetlost u svaki kutak stana i prelepe poglede na okolinu. Vizuelni i estetski standardi su dovedeni na najviši nivo upotrebom vrhunskih materijala koji su istovremeno i izdržljivi i atraktivni. Fasada zgrade kombinuje moderni stil sa klasičnim elementima, stvarajući harmoničan sklad sa okolinom.

Eksterijeri vila obuhvataju prostrane bašte i elegantne terase. Oni su pažljivo osmišljeni kako bi se pružila privatnost, ali istovremeno i omogućilo uživanje u prelepom okruženju.

Osim estetike i luksuznih pogodnosti, bezbednost je takođe prioritet. Sofisticirani sistem sigurnosti pruža vlasnicima osećaj bezbednosti i mira, a građevinski materijali i tehnike gradnje garantuju izuzetnu čvrstoću i otpornost na spoljne uticaje, pružajući stanarima spokojan i siguran život.

Unutrašnjost luksuznih vila odiše elegancijom i sofisticiranošću. Prostrani dnevni boravci, formalne trpezarije, moderne kuhinje i kupatila, napravljeni su od najkvalitetnijih materijala kao što su mermer, drvo visokog kvaliteta, staklo i metal, kako bi se postigao vrhunski estetski utisak. 

Važno je istaći da naše vile privlače sve one koji žele da uživaju u vrhunskom komforu i privatnosti. Ove vile su više od domova – one su utočišta u kojima se stvara nezaboravno iskustvo, a u svetu luksuznih vila, jedinstvenost i ekskluzivnost su ključni elementi.

KUPOVINA – Vila se može ugovoriti plaćanjem na 12 godina, sa zagarantovanom kamatom na 2 godine od 7.5% na godišnjem nivou. Kamata se plaća jednom godišnje i to po obračunu koji se pravi 01. novembra svake godine za prethodnih 12 meseci. Minimalno učešće je plaćanje iznosa poreza (PDV) koje aktivira kupoprodajni ugovor. Plaćanje se može vršiti devizno i dinarski. Vila se može isplatiti i ranije, prema dinamici koju kupac sam odredi bez ikakvih daljih dodatnih plaćanja.

Idejno rešenje
Galerija
Galerija 6.9.2023
Galerija 10.8.2023
Kontakt Broj +381 62 745 746