SportSki Centar ''CRNJANSKI''

Lokacija

Jagodina

površina

8500m2

Godina

2020

Namena

sportsko-turistički kompleks

VISOKOGRADNJA INŽENJERING D.O.O. gradi kompleks od četiri objekta u okviru zelene oaze „Park Wing Club“ koji će sačinjavati :

  • Objekat 1 – sportska sala za košarku i druge sportove u dvorani koja će poslovati u okviru Internacionalne škole „Crnjanski“ (Cambridge International Assessment School Crnjanski Jagodina) u Jagodini i proširiti njene sadržaje;
  • Objekat 2 ( Mala kula ) – bazen za najmlađe (5×8 metara), svlačionica, tuševi, hol sa recepcijom i sadržajima vezanim za sportske aktivnosti , konferencijska sala , na gornjem spratu dodatna galerija iznad koje se izdiže apartmanski blok sa 40 manjih stambenih jedinica ;
  • Objekat 3 (Bazenska sala ) – bazen za obuku neplivača mlađih kategorija (8 x 12 metara), piates , aerobik , fitnes za decu, sa manjom stepenastom tribinom i bazen za plivanje i rekreaciju (12 x 25 metara ) sa velikom stepenastom tribinom , komandna soba sa uređajima za praćenje kvaliteta vode i bezbednosti plivača , prostor za organizovane grupe , okupljanje i odmor , tuševi , ormarići i svlačionice ;
  • Objekat 4 (Velika kula ) – hol sa recepcijom, ulaz za bazene, prijemna soba i garderoba , na gornjim spratovima biće smešten apartmanski blok sa 60 stanova i apartmana različitih površina ;

Sportski centar Crnjanski (SCC) se planira kao integralni deo NASELJA CRNJANSKI koji će do kraja 2024. godine sačinjavati i dve parking garaže od po šest spratova, prilazne saobraćanice i pešačke zone iz ulice Čočetove , ulice Tome Miloševića i potencijalno iz ulice Glavne .

Blizina škole i vrtića,  rešeno pitanje parkiranja u okviru placa , uređene i negovane površine , restorani i konačno  sporski sadržaji u okruženju , pre svih , pomenuti zatvoreni bazeni koji bi trebalo da dodaju posebnu ekskluzivnost lokaciji , koja je okružena negovanim zelenilom na površini od 25.000 m2 jesu jednistveni i po svemu nenadmašni u ovom trenutku u Jagodini .

VISOKOGRADNJA INŽENJERING D.O.O. je dokazani investor i graditelj u oblasti visokogradnje i ima desetine hiljada kvadrata izgrađenih stanova i drugih površina za stanovanje kao i stotine hiljada kvadrata izgrađenih hala i objekata za javnu namenu bez i jedne primedbe ili spora u svojoj 15-godišnjoj praksi .

I ovog puta će se pomerati granice u kvalitetu sa novim troslojnim staklima „četiri godišnja doba“ punjeno argonom i aluminijumskom stolarijom , termo-roletne , okretno nagibni mehanizmi  i okovi visoke klase , prvoklasni parket (tarkett) i granitna keramika , kamen visoke klase .

Recepcije, kontrola ulaza-izlaza, ograđen i pokriven kamerama , prostor daje dodatnu sigurnost i čuva kvalitet života koji će biti bliže uređen Pravilnikom koji se bavi tehničkim pitanjima, pojedinostima , uslugama i naknadama koje pruža i koristi Servisna služba koja  će opsluživati Naselje i obezbeđivati najvišu uslugu za vlasnike pojedinih delova i stanova u Naselju Crnjanski.

Pandemija koja je zadesila sve oblike socijalnog života u 2020. je privremeno uticala na dinamiku građenja i rešavanje imovinsko-pravnih pitanja, obezbeđivanja kvalitetne  komunalne infrastrukture.

VISOKOGRADNJA INŽENJERING D.O.O. ne odustaje od sopstvenih načela, standarda po kojima radi i gradi održivo stanovanje u Naselju Crnjanski  tako da je povezivanje na komunalnu infrastrukturu , planiranje saobraćanjica , prilaza , ograđivanje i omeđivanje lokacije, izgradnja osnovnih sadržaja u punom zamahu već od sredine 2021. godine i završetak grube sive faze  izgradnje svih 8.500 m2 planiranih u ovom projektu  zacrtana je za decembar 2021. godine .

Potpuni završetak svih objekata i njihovo funkcionalno puštanje u upotrebu se planira do kraja 2022. godine i uglavnom zavisi od rokova i isporuka materila koji se nabavljaju iz uvoza i od velikih dobavljača pa može doći do manjih pomeranja tog krajnjeg cilja .

VISOKOGRADNJA INŽENJERING D.O.O. čini gotovo sve što može da do tog slučaja ne dođe i  radi na tome.

KONTAKT TELEFON: +381 62 745 746