SportSki Centar ''CRNJANSKI''

Lokacija

Jagodina

površina

8500m2

Godina

2020

Namena

sportsko-turistički kompleks

VISOKOGRADNJA INŽENJERING D.O.O. gradi kompleks od četiri objekta u okviru zelene oaze „Park“ Wing Club koji će sačinjavati:

– Objekat 01 – Sportska sala za košarku i druge sportove u dvorani koja će poslovati u okviru Internacionalne škole „Crnjanski“ i dopuniti  njene sadržaje;

– Objekat 02  Recepcija, igraonica za najmlađe sa bezenom 5×8 metara, SPA Centar, lift, 40 manjih stambenih jedinica  učenički smeštaj;

– Objekat 03  Hala sa bazenima, manji bazen 12×8 metara i veći bazen 25×12 metara, prostor za okupljanje i odmor, tribine, svlačionice i ormarići;

– Objekat 04  Recepcija, ulaz za bazene, prijem i garderoba, liftovi, 60 stanova i apartmana raznih površina;

Nakon završetka svih objekata, što se očekuje do kraja 2021. godine, Sportski centar “Crnjanski” će postati integralni deo sadržaja koji postoje i vezani su za Internacionalnu školu “Crnjanski” i Predškolske ustanove “Kids Club”. Kada se uklone gradilišne ograde i uredi dodatni prostor od 5.000 m2 biće to izuzetno i nenadmašno mesto sa fantastičnim zelenilom od gotovo 10.000 m2 otvorenog prostora, ogromnog različitog drveća koje pruža jedinstven doživljaj svima koji tu budu boravili.

Restoran “Park” kojim upravlja Wing Club Hotel je još jedna prednost koja će biti na raspolaganju svim korisnicima, a naročito stanarima koji se budu odlučili da iznajme ili kupe stan ili apartman iznad Sportskog centra “Crnjanski” u jednoj od dve kule koje se tu grade.

Svi stanari će imati mogućnost i pravo da koriste bazene i ostale sadržaje u vreme kada su otvoreni za rekreativce, što je najlepša novost za sve koji o tome razmišljaju.

Wing Club Hotel i Servisna služba “turističko-stambenog kompleksa”, koja je zadužena da radi i svakodnevo uređuje travnjake, održava staze, brine o liftovima, spoljašnjoj i unutrašnjoj rasveti, redarskoj službi, završava sitne popravke i bude na raspolaganju svim korisnicima i stanarima u kompleksu 24/7.

Sav prostor od Hotela Wing Club i Predškolske ustanove “Kids Club” do Internacionalne škole “Crnjanski” i parkinga za stanare, sa jedne strane, fantastičnog parka u sredini, do Sportskog centra “Crnjanski” i objekata sa bazenima, Spa centrom i stanovima i apartmanima, biće potpuno ograđen i obezbeđen, što garantuje da će sve biti lepo i uredno, praznik za oči i dušu svih budućih stanara i korisnika ovih sadržaja.

VISOKOGRADNJA INŽENJERING D.O.O. ističe ove mogućnosti i prednosti u nadi da je to prava mera budućih stanara i korisnika, njihovih potreba i potreba njihovih porodica, za upis dece u vrtić i školu, sportske sadržaje za sve uzraste, hedonizam i izuzetnost svake vrste.

KONTAKT TELEFON: +381 62 745 746