CNG - Metan stanica

Kada smo osnovali CNG stanicu, želeli smo da našim korisnicima omogućimo laku dostupnost najkvalitetnijeg gasa. Zadovoljstvo naših korisnika je ujedno i naša najbolja reklama.

Kako bismo tržistu ponudlilli više i održali uspešno poslovanje, stvorili smo balans između odličnog kvaliteta I pristupačne cene.

Rad CNG stanice omogućio je da već dve godine održimo najjeftinije cene kompresovanog gasa u Srbiji po ceni od 96 (devedeset šest) dinara, koja je i dalje aktuelna i čiji se rast ne očekuje do Nove godine.

U okviru kompleksa je i CNG stanica, koja je udaljena 800m od naplatne rampe Jagodina i nalazi se uz sam autoput E-75. Stanica je projektovana i izvedena tako da uspešno uslužije:

• Autobuse (NGV2 prikljucak);
• Kamione (NGV2 prikljucak);
• Automobile/taxi vozila (NGV1 prikljucak) i
• Trailer-e, platforme i baterije boca za udaljene potrošače.

CNG raspolaže sa 4 točeća mesta, a kapacitet kompresora je 1500 m3/h, čime se vreme utiskivanja cng-a svodi na 10 do 15 minuta za rezervoar jednog kamiona ili autobusa, što je dovoljno za prelazak razdaljine od 400 km.

Posebno ističemo veliku prednost prirodnog gasa (metana) u odnosu na tečni naftni gas i ono što ga odlikuje jeste njegova stabilnost, izuzetno visoka tačka paljenja i činjenica da je laksi od vazduha.

Energetska vrednost je 150% veća od bilo kog konvencionalnog goriva i nije uporediva ekološka komponenta. Motori su čisti, a samim tim i trajniji.

Provereno najjeftinije cene u Srbiji

KONTAKT TELEFON +381 62 798 204 , +381 35 815 08 08