Naselje
''CRNJANSKI''

Dobrodošli u Naselje Crnjanski, predivan kompleks apartmana u Jagodini. Naš kompleks je savršeno mesto za sve one koji traže miran i udoban boravak, a istovremeno žele da uživaju u svemu što Jagodina može da ponudi.

Smešten u neposrednoj blizini prelepog parka, Naselje Crnjanski nudi nezaboravan pogled na zelenilo i prirodu. Naši gosti mogu uživati u ovom mirnom okruženju, a ipak se nalaze na samo nekoliko minuta hoda od centra grada.

Naš kompleks apartmana je opremljen najmodernijim sadržajima, uključujući privatni parking i bazen. Naši gosti mogu besplatno koristiti parking prostor tokom celog boravka, dok se naš predivan bazen može koristiti tokom letnjih meseci.

Svaki apartman je moderno i luksuzno dizajniran, sa pažljivo odabranim nameštajem i dekorom, a svi apartmani imaju predivan pogled na park. Opremljeni su klima uređajima, TV-om sa kablovskim kanalima, bežičnim internetom i kuhinjom sa svim potrebnim posuđem i aparatima.

Za sve naše goste, na raspolaganju je i 24-satna recepcija koja je tu da odgovori na sva vaša pitanja i pruži vam sve informacije o gradu i okolini.

Naselje Crnjanski je savršen izbor za sve putnike koji žele da uživaju u udobnosti, luksuzu i predivnom pogledu, a istovremeno žele da istraže sve što Jagodina može da ponudi.